Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Turnsters TeamNL zevende bij landenwedstrijd

Turnsters TeamNL zevende bij landenwedstrijd

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - De Nederlandse turnsters zijn dinsdag zevende geworden in de teamfinale bij de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Ze wisten zich nog te verbeteren ten opzichte van de kwalificaties en eindigden voor gastland Brazilië. 

Deel dit artikel op social media

Céline van Gerner, Vera van Pol, Eythora Thorsdottir, Lieke en Sanne Wevers, voor het eerst actief in een olympische teamfinale, kwamen uit op een score van 172,447. Dat was nog beter dan in de kwalificaties.

De Amerikaanse turnsters hebben zoals verwacht de teamfinale gewonnen. De titelverdedigster en regerend wereldkampioen bereikte een teamscore van 184,897. Op ruime afstand pakte Rusland het zilver, het brons ging naar China.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Eythora, Vera, Lieke, Sanne en Céline aan!