Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Turnster Sanne Wevers op finalekoers

Turnster Sanne Wevers op finalekoers

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Turnster Sanne Wevers is vrijwel zeker van een plaats in de olympische finale op het toestel balk. Wevers turnde zondag in de kwalificaties een oefening die goed was voor een score van 15,066.

Deel dit artikel op social media

Dat was op dat moment de tweede score van de dag. De Amerikaanse turnsters komen nog in actie op de balk, daarna volgt nog de laatste van vijf startgroepen. De beste acht turnsters mogen terugkomen voor de strijd om de medailles op balk.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sanne aan!