Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Tim Lips voorlopig achtste bij eventing

Tim Lips voorlopig achtste bij eventing

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Na de eerste dag van het onderdeel dressuur bij de olympische eventingwedstrijd staat ruiter Tim Lips op de achtste plaats. Met Bayro kwam hij tot een score van 46.00 strafpunten

Deel dit artikel op social media

"Ik wilde risicovol rijden om te scoren.'', zei Lips na zijn rit. "Als je op safe rijdt scoor ik ook rond de 46. Helaas mocht het nu niet zo zijn. Het doel was rond de 40 strafpunten uit te komen en dat kan Bayro ook normaal gesproken. Zijn tijd moet misschien nog wel komen.''

Theo van de Vendel bracht het er met de voorlopige 32e plek minder goed van af. Met Zindane kwam hij uit op 65.70 strafpunten. Zondag start de tweede helft van het veld in de dressuur, met de Nederlanders Merel Blom en Alice Naber-Lozeman.

De Brit William Fox-Pitt heeft met Chilli Morning voorlopig de leiding. Na de dressuur volgen nog de onderdelen cross-country en springen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Tim en Theo aan!