Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

TeamNL social: brons in het zand, verlies in de zaal

TeamNL social: brons in het zand, verlies in de zaal

Rio 2016

Cheer!

De eerste Nederlandse medaille in het beachvolleybal ooit. Die was vandaag voor Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen. Maar ook was het de dag van het verlies van de handbalsters en volleybalsters in de halve finale en de hockeyers in de strijd om het brons. En daar werd volop over getwitterd natuurlijk.

Deel dit artikel op social media

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!