Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

TeamNL in Rio - woensdag 3 augustus

TeamNL in Rio - woensdag 3 augustus

RoadToRio

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Nog twee dagen voor de opening van de Olympische Spelen. Steeds meer sporters van TeamNL zijn neergestreken in Rio de Janeiro en werken de laatste voorbereidingen af. Bekijk hier een selectie van wat er werd gedeeld op social media.

Deel dit artikel op social media

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!