Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

TeamNL en Twitter lanceren unieke emoji

TeamNL en Twitter lanceren unieke emoji

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Om de Olympische Spelen en TeamNL te vieren, introduceert Twitter samen met @TeamNLtweets een unieke emoji: het prachtige tulplogo is vanaf nu exclusief zichtbaar op Twitter. TeamUSA en TeamBrasil zijn de enige andere landenteams die een speciaal ontworpen emoji hebben.

Deel dit artikel op social media

De speciale emoji voor TeamNL is zichtbaar bij de hashstags #TeamNL en #VraagTeamNL. De laatste is een speciale hashtag waarmee fans via Twitter vragen kunnen stellen aan de sporters die Nederland in Rio trots gaan maken. Moedig TeamNL op Twitter aan met #TeamNL!

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!