Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

'Spelen zijn katalysator voor Rio'

'Spelen zijn katalysator voor Rio'

RoadToRio

Cheer!

RIO DE JANEIRO (ANP) - Voorzitter Thomas Bach van het Internationaal Olympisch Comité lijkt weinig oog meer te hebben voor de financiële problemen en andere tegenslagen in aanloop naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Deel dit artikel op social media

Volgens de Duitse sportbestuurder heeft het olympische evenement de Braziliaanse hoofdstad alleen maar positieve veranderingen gebracht.,,Rio de Janeiro zou niet staan ​​waar het nu is, zonder de Olympische Spelen als een katalysator," zei Bach maandag (lokale tijd). ,,De geschiedenis zal spreken over een Rio de Janeiro voor de Olympische Spelen en een veel betere Rio de Janeiro na de Olympische Spelen. De Spelen zijn een positieve transformatie geweest voor de stad."

De financiële zorgen waren in aanloop naar de Spelen echter groot. Het was ook een race tegen de klok om veel accommodaties, waaronder het olympisch dorp, op tijd klaar te krijgen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!