Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Sifan Hassan niet naar halve finale 800 meter

Sifan Hassan niet naar halve finale 800 meter

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Sifan Hassan heeft zich niet geplaatst voor de halve finales op de olympische 800 meter. De Nederlandse atlete finishte als vijfde in de derde heat met een tijd van 2.00,27. De eerste twee plaatsen van elke heat geven rechtstreeks toegang tot de halve finales.

Deel dit artikel op social media

Daarnaast gaan ook de acht tijdsnelsten verder, maar Hassan zat daar niet bij.De atlete begon langzaam aan de race en lag halverwege op een zesde stek. In de eindspurt redde de Nederlandse het niet. Selina Buchel uit Zwitserland won de heat, gevolgd door de Keniaanse Margaret Wambui. De halve finales worden donderdagavond gelopen in Rio.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sifan aan!