Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Rutte rekent op medaillereeks Nederlanders

Rutte rekent op medaillereeks Nederlanders

Cheer!

RIO DE JANEIRO - De verwachtingen rond de Nederlandse sporters die meedoen aan de Olympische Spelen zijn hooggespannen. Ook bij premier Mark Rutte. ,,We staan echt op de kaart. Of het nou gaat om atletiek of beachvolleybal, we hebben veel kansen'', zei de minister-president toen hij vrijdag een bezoek bracht aan een favela in Rio de Janeiro.

Deel dit artikel op social media

"De gouden medaillewinnaars bel ik altijd. Ik zou het erg leuk vinden om de eerste nu persoonlijk de hand te schudden.''Rutte arriveerde donderdag, net als koning Willem-Alexander, in Rio de Janeiro. Tijdens zijn bliksembezoek gaat de premier kijken bij het roeien en het zwemmen. Zaterdagavond vertrekt hij weer uit Brazilië. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!