Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Ruiters zesde in finale eventing

Ruiters zesde in finale eventing

Cheer!

RIO DE JANEIRO - De Nederlandse ruiters hebben dinsdag naast de medailles gegrepen in de landenwedstrijd eventing op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Deel dit artikel op social media

Na dressuur, cross en springen eindigde het team van Tim Lips, Alice Naber-Lozeman, Merel Blom en de maandag uitgevallen Theo van den Vendel op de zesde plaats. Het goud ging naar Frankrijk, Duitsland pakte zilver en Australië greep het brons.

Blom en Lips plaatsten zich wel voor de individuele finale later op de dag, al lijkt ook daar een medaille te hoog gegrepen. Blom plaatste zich als negentiende, Lips als 23ste.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!