Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Postma verbetert zich niet in medalrace

Postma verbetert zich niet in medalrace

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Pieter-Jan Postma heeft zich in de medalrace van de Finn-klasse niet kunnen verbeteren. De Friese zeiler kwam dinsdag in de afsluitende wedstrijd met dubbele punten als negende door de finishlijn.

Deel dit artikel op social media

In de algemene rangschikking eindigde hij als tiende.De Brit Giles Scott was in dit olympische boottype al zeker van het goud. Hij liep zelfs nog iets verder uit op de Sloveen Vasilij Zbogar, de nummer twee in de eindrangschikking. De Amerikaan Caleb Paine veroverde het brons.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Pieter-Jan aan!