Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Pluim al vroeg uitgeschakeld met polsstok

Pluim al vroeg uitgeschakeld met polsstok

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO (ANP) - Femke Pluim is al vroeg uitgeschakeld in het polsstokhoogspringen.

Deel dit artikel op social media

De 22-jarige atlete uit Gouda kwam nog wel over de lat op 4,15 meter, maar slaagde er daarna tot drie keer toe niet in om over 4,30 meter te springen. Daarmee was een plaats bij de beste twaalf die nodig is voor de finale direct uit beeld.

Pluim kwam in Rio niet in de buurt van haar persoonlijk en tevens nationaal record van 4,55 meter, gesprongen vorig jaar op het NK. Op het EK vorige maand in Amsterdam werd ze nog zesde met 4,45 meter.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Femke aan!