Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Paralympische sporters bedanken ministerie van VWS

Paralympische sporters bedanken ministerie van VWS

Paralympisch

Cheer!

ZEVENHUIZEN - Esther Vergeer en para-roeiers Corné de Koning, Esther van der Loos en Alexander van Holk bedankten afgelopen vrijdag bij het WK roeien in Zevenhuizen minister Schippers en het ministerie van VWS voor alle steun aan de Paralympische sporters.

Deel dit artikel op social media

Volg Paralympic TeamNL op www.teamnl.org 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!