Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Stockmann en Croon balen na missen brons

Stockmann en Croon balen na missen brons

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Jaap Stockmann (32) en Jorrit Croon (18) kwamen donderdag in Rio de Janeiro na de povere vierde plek bij het olympisch hockeytoernooi tot dezelfde conclusie. ,,We hebben ervoor geknokt, maar het was niet voldoende voor brons'', liet het aangeslagen duo in koor weten na de nederlaag tegen Duitsland via shoot-outs (3-4, na 1-1 in de reguliere speeltijd).

Deel dit artikel op social media

Met een schitterende treffer bracht Croon zijn ploeg in de 35e minuut nog wel op voorsprong. ,,Dat doelpunt doet er nu niet meer toe. Ik kan er niet van nagenieten, misschien later'', mokte hij. ,,Ik vind het vreselijk dat we zonder medaille naar huis moeten. We zullen goed naar onszelf moeten kijken.''

Stockmann, die in de shoot-outs net niet het verschil kon maken, sprak van een ,,zware'' teleurstelling. ,,Maar het is ook een heel mooie uitdaging om te laten zien uit welk hout we zijn gesneden. Ik vind dat we qua instelling hier best nog trots op elkaar mogen zijn, maar natuurlijk niet qua resultaat.''

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Valentin, Robbert, Sander, Seve, Mink, Bob, Jeroen, Mirco, Rogier, Billy, Glenn, Robert, Sander, Jorrit, Hidde, Jaap en Max aan!