Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Nummerdor: Heb prachtige carrière gehad

Nummerdor: Heb prachtige carrière gehad

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Voor Reinder Nummerdor kwam de nederlaag in de kwartfinales van het olympische beachvolleybaltoernooi extra hard aan. Het was voor de 39-jarige routinier zijn laatste optreden bij de Olympische Spelen.

Deel dit artikel op social media

"We wilden zover mogelijk komen en dan is het jammer dat het zo gelopen is'', zei Nummerdor. "We hadden een beetje pech, waren wat slordig en zij speelden goed en maakten weinig fouten.''

Met zijn partner Christiaan Varenhorst verloor Nummerdor van landgenoten Alexander Brouwer en Robert MeeuwsenNummerdor wilde na afloop nog niet zeggen of hij helemaal gaat stoppen. "Dit zijn in ieder geval mijn laatste Spelen. Dit is met alle emoties niet het moment om daar verder al iets over te zeggen. Maar ik heb een prachtige carrière gehad en ik zal daar later vast met veel trots op terugkijken''.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Reinder aan!