Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Muskens/Piek strijdend ten onder in Rio

Muskens/Piek strijdend ten onder in Rio

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Voor Eefje Muskens en Selena Piek zijn de Olympische Spelen in Rio de Janeiro voorbij. Het Nederlandse badmintonkoppel was maandag in de kwartfinales niet opgewassen tegen het als vierde geplaatste duo Eun Kyung Jung/Chan Seung Shin uit Zuid-Korea.

Deel dit artikel op social media

Na een boeiende partij van ruim vijf kwartier was de nederlaag een feit: 2-1 (21-13 20-22 21-14).

Het Hollandse duo toonde in het duel veel karakter en kwaliteit. In de tweede game werkten Muskens en Piek liefst vier matchpoints weg. In de derde game kwamen de nummers elf van de wereldranglijst echter net tekort tegen het wisselvallige Zuid-Koreaanse tweetal.

Piek werd eerder in Rio met Jacco Arends in de groepsfase van het gemengd dubbel uitgeschakeld.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Selena en Eefje aan!