Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Mooren verliest tegen Moedranov

Mooren verliest tegen Moedranov

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO (ANP) - Jeroen Mooren heeft in het olympisch judotoernooi in de klasse tot 60 kilogram in de eerste ronde verloren van zijn tegenstander Beslan Moedranov uit Rusland.

Deel dit artikel op social media

De Rus pakte zaterdag twee yuko's en Mooren wist geen score neer te zetten. Het toernooi zit er daarmee op voor de Nederlander.

De judoka uit Nijmegen wist van tevoren dat het zwaar zou worden tegen de Rus. Moedranov is drievoudig Europees kampioen en als achtste geplaatst in Rio. In vijf eerdere ontmoetingen wist Mooren slechts één keer te winnen.Vier jaar geleden sneuvelde Mooren op de Spelen in Londen ook al in de eerste ronde. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jeroen aan!