Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Minister Schippers, Sanne Wevers en Elis Ligtlee bij Studio TeamNL

Minister Schippers, Sanne Wevers en Elis Ligtlee bij Studio TeamNL

Rio 2016

Cheer!

Met olympisch kampioenen Elis Ligtlee en Sanne Wevers spraken we over hun waanzinnige prestaties en de hoe ze elkaar daar zelfs bij hebben geholpen. En minister Schippers over haar belevingen op deze Olympische Spelen. 

Deel dit artikel op social media

...

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!