Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Meppelink en Van Iersel onderuit tegen Australiërs in laatste pouleduel

Meppelink en Van Iersel onderuit tegen Australiërs in laatste pouleduel

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Marleen van Iersel en Madelein Meppelink hebben woensdag in hun laatste poulewedstrijd bij het olympisch beachvolleybaltoernooi met 2-1 verloren van het Australische duo Taliqua Clancy en Louise Bawden.

Deel dit artikel op social media

De setstanden waren 27-25, 18-21 en 16-14 in het voordeel van Clancy en Bawden.

Door de nederlaag eindigt het Nederlandse duo, dat door twee zeges al zeker was van een plek in de achtste finales, als tweede in de poule achter de Australiërs.

Het tweetal versloeg eerder al het Costa-Ricaanse koppel Karen Cope Charles/Natalia Alfaro en de Venezolaansen Olaya Perez Pazo en Norisbeth Agudo. Meppelink en Van Iersel stonden in die beide wedstrijden geen set af.

De volgende tegenstander van Van Iersel en Meppelink is nog niet bekend.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Madelein en Marleen aan!