Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Meppelink en Van Iersel boeken tweede zege

Meppelink en Van Iersel boeken tweede zege

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Madelein Meppelink en Marleen van Iersel hebben ook hun tweede groepswedstrijd van het olympisch beachvolleybaltoernooi winnend afgesloten. Het Nederlandse duo versloeg het Costa-Ricaanse koppel Karen Cope Charles/Natalia Alfaro zonder al te veel moeite in twee sets: 21-16 21-16.

Deel dit artikel op social media

De eenzijdige partij duurde 38 minuten.In hun openingsduel tegen de Venezolaansen Olaya Perez en Norisbeth Agudo stonden Meppelink en Van Iersel ook geen set af. Ze mogen woensdag met Taliqua Clancy/Louise Bawden uit Australië gaan uitmaken wie eerste wordt in de poule. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Madelein en Marleen aan!