Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Meerkamp Van Gerner in gevaar door blessure

Meerkamp Van Gerner in gevaar door blessure

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Turnster Céline van Gerner moet vrezen dat ze zondag in de kwalificaties bij de Olympische Spelen in Rio geen meerkamp kan turnen. De Emmeloordse, vier jaar geleden in Londen twaalfde in de finale, heeft afgelopen week opnieuw last gekregen van de achillespeesblessure die haar eerder dit jaar al tot een rustperiode dwong.

Deel dit artikel op social media

"Het is vorige week behoorlijk verslechterd helaas'', vertelde ze donderdag na de podiumtraining, waar ze alleen op brug voluit kon gaan.Van Gerner kwam na een voorzichtige oefening op balk nog wel de vloer op, maar liet haar sprongseries achterwege.

Ook op het afsluitende onderdeel sprong nam ze geen enkel risico. "Uit voorzorg hebben we harde belasting vermeden'', vertelde ze.Mocht Van Gerner alleen op brug kunnen uitkomen, dan neemt Vera van Pol haar plaats in op balk. Op vloer start Nederland in dat geval met slechts drie turnsters. Op sprong is ze in principe de vierde turnster. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Céline aan!