Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Medaille alarm in heel Nederland

Medaille alarm in heel Nederland

Rio 2016

Cheer!

ARNHEM - Nederlandse Loterij en NOC*NSF zorgen op het moment dat TeamNL in Rio op de Olympische Spelen een medaille wint, voor een medaille alarm in heel Nederland. Dit alarm is te ontvangen via de TeamNL app en is te zien op 4 grote Interbest masten langs de snelweg, net als op 550 Exterion schermen in winkelcentra en NS stations. 

Deel dit artikel op social media

Het alarm wordt ook weergegeven op www.teamnl.org en op het terrein van de Olympic Experience op het strand van Scheveningen.

Het medaille alarm is een initiatief van Nederlandse Loterij en NOC*NSF om iedereen in Nederland mee te kunnen laten genieten van de successen van TeamNL.

Er zijn verschillende uitingen voor de winst van respectievelijk goud, zilver en brons.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!