Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Marianne Vos, Roel van Velzen en Marcel Balkestein bij Studio TeamNL

Marianne Vos, Roel van Velzen en Marcel Balkestein bij Studio TeamNL

Cheer!

Vandaag in Studio TeamNL: Marianne Vos die reageert op Yuri van Gelder: zij zegt dat de beslissing van het NOC*NSF kan begrijpen. Verder zegt ze dat Anna van der Breggen en Ellen 'van Dijk 'gefocust maar ontspannen' zijn in aanloop naar hun tijdrit. Ze verwacht er veel van. Roel van Velzen zegt iat hij zich supertrots voelt als in het Holland Heineken House mag optreden. Hij krijgt er een chauvinistisch gevoel van.

Deel dit artikel op social media

...

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!