Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Loting tafeltennissters bekend

Loting tafeltennissters bekend

RoadToRio

Cheer!

RIO DE JANEIRO - In Rio de Janeiro is woensdag de loting van het tafeltennistoernooi verricht. In het vrouwenenkelspel komt Li Jiao in de tweede ronde voor het eerst in actie, de als elfde geplaatste Li Jie stroomt een ronde later in. 

Deel dit artikel op social media

Li Jiao, als twintigste geplaatst, speelt op zondag 7 augustus om 18.30 uur Nederlandse tijd in de tweede ronde van vrouwenenkelspel. Haar tegenstandster komt uit de partij tussen de Thaise Sawettabut en de winnares van het voorrondeduel tussen Han (Congo) en Lariba (Filipijnen). Bij winst treft ze een ronde later de als zestiende ingeschaalde Oostenrijkse Liu.

Li Jie komt in de derde ronde in actie. Ze treft dan de winnares van de partij tussen de Francaise Li (30ste) en een van de volgende speelsters: Diaz (Puerto Rico), Oshonaike (Nigeria) of de Libanese Sahakian.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jie en Jiao aan!