Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Lammerts stelt medaille als doel wielrenners

Lammerts stelt medaille als doel wielrenners

Coaching Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - De Nederlandse wielerploeg van bondscoach Johan Lammerts wil scoren op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. "De medailles zijn absoluut ons doel, ik denk dat we zowel bij de mannen als de vrouwen goede kansen hebben'', zei Lammerts donderdag in het olympisch dorp. "We staan er allemaal goed voor.''

Deel dit artikel op social media

Het enige 'probleemgeval' is Tom Dumoulin, die bijna twee weken geleden bij een valpartij in de Tour de France een polsbreuk opliep. Voor de Limburger staat de wegwedstrijd van zaterdag in de schaduw van de tijdrit op woensdag, waar hij tot de medaillekandidaten behoort. "Het geneest gestaag, de doktoren hebben goede hoop'', aldus Lammerts.

Het uitdagende parcours rond en door Rio over 240 kilometer bevat een kasseienstrook waar de renners een paar keer overheen moeten. "Als je moet herstellen van een breuk, is dat natuurlijk niet fijn. Maar we zullen zien hoe het gaat.'' 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Johan en Tom aan!