Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Judoka Van Emden gehuldigd in HHH

Judoka Van Emden gehuldigd in HHH

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Judoka Anicka van Emden is dinsdagavond door honderden Oranjefans in het Holland Heineken House onthaald. Van Emden won de bronzen medaille in de klasse tot 63 kilo op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. In een afgeladen Medal Celebration Hall werd Van Emden als eerste sporter van TeamNL gehuldigd.

Deel dit artikel op social media

De huldiging vond plaats onder leiding van Humberto Tan. Onderdeel van de huldiging is het leggen van een persoonlijke tegel in de Legendary Lane. De bronzen medaillewinnares ontving haar tegel uit handen van judoka en olympisch kampioen Mark Huizinga.

Van Emden: “Supergaaf, al die mensen die voor je joelen. Dat ga ik maar een keer in mijn leven meemaken. Ik heb echt genoten en heb er geen woorden voor. Bizar dat je nog een keer je feest mag vieren.”

Het Holland Heineken House opende 4 augustus haar deuren in Ipanema, het hart van Rio. Sindsdien bezochten dagelijks duizenden sportliefhebbers het nationaal huis. Het Holland Heineken House bereidt zich voor op nog vele avonden vol Nederlandse trots en successen van TeamNL.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Anicka aan!