Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Judoka's Meyer en Savelkouls onderuit in herkansingsronde

Judoka's Meyer en Savelkouls onderuit in herkansingsronde

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Roy Meyer kan geen bronzen medaille meer winnen bij de Olympische Spelen. De 25-jarige Nederlandse judoka verloor vrijdag in de eerste herkansingsronde op straffen van de Braziliaan Rafael Silva.

Deel dit artikel op social media

Bredanaar Meyer komt uit in de klasse boven de 100 kilogram.

Tessie Savelkouls
Tessie Savelkouls is uitgeschakeld in het olympische judo-toernooi. De 24-jarige Nederlandse moest vrijdag in de eerste herkansingsronde in de klasse boven 78 kilogram in Rio de Janeiro haar meerdere erkennen in Kim Min-jeong.Savelkouls verloor tegen de 28-jarige Zuid-Koreaanse met ippon.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Roy aan!