Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Judoka's Elmont en Verhagen uitgeschakeld

Judoka's Elmont en Verhagen uitgeschakeld

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Judoka Dex Elmont ligt uit het olympisch toernooi. De Nederlander verloor in de tweede ronde van de klasse tot 73 kg van Miklos Ungvari.

Deel dit artikel op social media

De Hongaar scoorde enkele seconden voor tijd de beslissende ippon. Tot dan was de stand gelijk. 

Sanne Verhagen heeft het maandag in de achtste finales van het olympisch judotoernooi in Rio de Janeiro evenmin gered. De 23-jarige Brabantse moest in de klasse tot 57 kilogram haar meerdere erkennen in Sumiya Dorjsuren uit Mongolië. Verhagen verloor op een strafje van de nummer één van de wereldranglijst.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Dex aan!