Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Jelle van Gorkom pakt zilveren medaille bij BMX

Jelle van Gorkom pakt zilveren medaille bij BMX

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - BMX'er Jelle van Gorkom heeft op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro de zilveren medaille gepakt.

Deel dit artikel op social media

Goud was er voor Connor Fields uit de Verenigde Staten. Zijn landgenoot Nicholas Long leek even goed te zijn voor brons maar werd na bestudering van de finishfoto teruggezet naar een vierde stek. De Colombiaan Carlos Alberto Ramirez Yepes bleef Long met slechts vijf duizendste van een seconde voor.

Niek Kimmann ging goed mee in de race maar viel uiteindelijk terug naar een zevende plaats.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Niek aan!