Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Huldiging Jelle van Gorkom en beachvolleyballers

Huldiging Jelle van Gorkom en beachvolleyballers

Rio 2016

Cheer!

Beachvolleyballers Meeuwsen en Brouwer en BMX’er Jelle van Gorkom werde vrijdagavond gehuldigd in een uitverkocht Holland Heineken House. 

Deel dit artikel op social media

Donderdag won het beachvolleybalduo de strijd om de bronzen medaille op het strand van de Copacabana. Vandaag pakte de 25-jarige Van Gorkom het zilver in de BMX-finale. Hij kreeg zijn zilveren tegel uit handen van olympisch kampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe en genoot zichtbaar van de huldiging.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Alexander, Robert en Jelle aan!