Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Holland Heineken House 2016 in Rio geopend

Holland Heineken House 2016 in Rio geopend

Holland Heineken House

Cheer!

RIO DE JANEIRO – André Bolhuis, voorzitter van NOC*NSF, heeft samen met Michel de Carvalho en Charlène de Carvalho-Heineken van Heineken donderdagmiddag in Rio de Janeiro het Holland Heineken House geopend. Met het leggen van de Rio-tegel in de Legendary Lane heeft Heineken het nationale huis overgedragen aan NOC*NSF.

Deel dit artikel op social media

De dertiende editie van het Holland Heineken House staat tijdens de Olympische Spelen in de wijk Ipanema-Leblon. De locatie in het hart van Rio de Janeiro ligt daarmee zeer centraal ten opzichte van de Olympische sportvenues en op loopafstand van de wereldberoemde Braziliaanse stranden.

RIO DE JANEIRO – André Bolhuis, voorzitter van NOC*NSF, heeft samen met Michel de Carvalho en Charlène de Carvalho-Heineken van Heineken donderdagmiddag in Rio de Janeiro het Holland Heineken House geopend. Met het leggen van de Rio-tegel in de Legendary Lane heeft Heineken het nationale huis overgedragen aan NOC*NSF.

De dertiende editie van het Holland Heineken House staat tijdens de Olympische Spelen in de wijk Ipanema-Leblon. De locatie in het hart van Rio de Janeiro ligt daarmee zeer centraal ten opzichte van de Olympische sportvenues en op loopafstand van de wereldberoemde Braziliaanse stranden.

Algemeen directeur van Heineken Nederland Pascal Gilet sprak trots bij de ceremonie: “Samen maken wij van dit huis een zinderend Oranje hoofdkwartier. Dé plek waar we sport ervaren, we de successen van TeamNL vieren en we legendarische Oranjemomenten beleven. Een plek waar ook sporters en fans uit andere landen welkom zijn en zich thuis kunnen voelen. Na twee jaar intensieve voorbereiding kunnen we eindelijk onze gasten verwelkomen, in het hart van Rio dichterbij de sport dan ooit.”

Andre Bolhuis, voorzitter van NOC*NSF: “We zijn heel erg blij en trots op onze lange samenwerking met Heineken. We hopen dat sporters hun legendarische successen in alle glorie kunnen vieren met familie en vrienden.”

De top van de Nederlandse muziekscene zal tijdens de Olympische Zomerspelen in Rio optreden in het Holland Heineken House. Artiesten zoals Kensington, Typhoon, VanVelzen en DI-RECT betreden in augustus het podium van het Holland Heineken House in de Braziliaanse stad.

De optredens van de Nederlandse artiesten zijn onderdeel van een divers avondprogramma. Aansluitend op de optredens, vindt de medaille huldiging plaats onder leiding van presentator Humberto Tan. Ter afsluiting van de avond verandert de ruimte in een club waar enkele grote Nederlandse DJ’s hun opwachting zullen maken.

Ook overdag zal er voor de bezoekers van alles te zien en te doen zijn In het Holland Heineken House. In de fanzone rond het buitenzwembad worden de sportwedstrijden op grote schermen uitgezonden met commentaar van, deskundigen en gastheren oud-Olympiërs Floris Evers en Johan Kenkhuis. Zij geven daarbij hun visie en commentaar op de kansen en prestaties van TeamNL.

Het Holland Heineken House is gevestigd in het hart van Rio, in de populaire wijk Ipanema. Het nationale huis verwacht dagelijks 4.000 bezoekers te ontvangen. Bezoekers dienen op voorhand een entreekaart te bestellen. De kaarten zijn te verkrijgen via www.hollandheinekenhouse.nl

Het eerste nationale huis stond in 1992 in Barcelona, in Rio is het Holland Heineken House tot 21 augustus 2016 geopend.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!