Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Hockeysters opnieuw naar finale Spelen

Hockeysters opnieuw naar finale Spelen

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - De Nederlandse hockeyvrouwen hebben zich voor de vierde keer op rij geplaatst voor de finale van de Olympische Spelen. In de halve eindstrijd was het team van bondscoach Alyson Annan woensdag in het Olympic Hockey Centre in Rio de Janeiro na shoot-outs te sterk voor Duitsland.

Deel dit artikel op social media

Ellen Hoog maakte het beslissende doelpunt in een spannende reeks, waarbij Nederland een paar keer dicht bij uitschakeling was.Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1. De shoot-outs eindigden in 4-3 voor Oranje, dat vrijdag in de finale tegenover Nieuw-Zeeland of Groot-Brittannië staat.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Marloes, Eva, Maartje, Maria, Kitty, Alyson, Laurien, Ellen, Carlien, Lidewij, Naomi, Caia, Kelly, Joyce, Xan, Willemijn en Margot aan!