Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Head/Paulis met zege naar halve finales

Head/Paulis met zege naar halve finales

Cheer!

RIO DE JANEIRO (ANP) - Maaike Head en Ilse Paulis hebben zich maandag bij het olympisch roeitoernooi in Rio de Janeiro royaal geplaatst voor de halve finales. Het Nederlandse duo won de tweede serie met de nodige overmacht.

Deel dit artikel op social media

Head en Paulis leidden in de race over 2000 meter op het Lagoa Rodrigo de Freitas van start tot finish. Nummer twee Nieuw-Zeeland, dat zich ook kwalificeerde, kwam bijna vijf seconden later binnen.Head (32) en Paulis (23) behoren in Rio tot de medaillekandidaten. Ze wonnen eerder dit seizoen goud op de EK, het olympisch kwalificatietoernooi (OKT) en de wereldbeker in Poznan (inclusief wereldrecord). - 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Maaike en Ilse aan!