Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Haase stijgt weer op ATP-ranking

Haase stijgt weer op ATP-ranking

RoadToRio

Cheer!

DEN HAAG (ANP) - Tennisser Robin Haase is weer gestegen op de ATP-ranglijst. Op de ranking van maandag staat hij 62e. Veertien plaatsen hoger dan zijn vorige notering op de wereldranglijst.

Deel dit artikel op social media

In 2012 behaalde de tennisser zijn hoogste ranking ooit met een 33e plaats.Haase won zondag het challengertoernooi in Scheveningen. Een week eerder was de Hagenaar verliezend finalist van het ATP-toernooi in Gstaad. Igor Sijsling moest drie posities inleveren. Hij is nu de nummer 114 van de wereld.

Bij de vrouwen moest Kiki Bertens twee plaatsen prijsgeven. De Wateringse is gezakt van de 21e naar de 23e plek.Michaëlla Krajicek maakte een grote sprong op de lijst door haar zege in het ITF-toernooi in het Amerikaanse Lexington. Ze steeg 42 plaatsen van nummer 196 naar 154. Krajicek is nu de derde Nederlandse op de lijst na Bertens en Cindy Burger (150e).

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Robin aan!