Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Geen tijdrit voor geblesseerde Poels

Geen tijdrit voor geblesseerde Poels

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Wielrenner Wout Poels komt woensdag niet in actie op de olympische tijdrit. Hij heeft te veel last van een armblessure die hij zaterdag heeft opgelopen bij de wegrace.

Deel dit artikel op social media

Poels kwam ten val tijdens de wegrace. Door zijn afmelding is Tom Dumoulin de enige Nederlandse coureur op de tijdrit. Bij de vrouwen fietsen de kersverse olympisch kampioene Anna van der Breggen en Ellen van Dijk tegen de klok. - 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Wout aan!