Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Fontijn knokt zich naar olympische boksfinale

Fontijn knokt zich naar olympische boksfinale

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Nouchka Fontijn heeft vrijdag in Rio de Janeiro de finale bereikt van het olympisch bokstoernooi in de klasse tot 75 kilogram. De 28-jarige fysiotherapeute uit Schiedam versloeg in de halve eindstrijd de Chinese Li Qian op punten.

Deel dit artikel op social media

De jury was verdeeld: 2-1 (37-39 39-37 40-36).

Fontijn komt zondag, op de laatste dag van de Olympische Spelen, in de finale uit tegen de Amerikaanse favoriet Claressa Shields. De tweevoudige wereldkampioene pakte bij Londen 2012 op zeventienjarige leeftijd olympisch goud.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Nouchka aan!