Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Finn-zeiler Postma stijgt naar vijfde plaats

Finn-zeiler Postma stijgt naar vijfde plaats

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Pieter-Jan Postma is naar de vijfde plaats gestegen in de Finn-klasse. De nummer vier van Londen 2012 werd donderdag vierde in race 5 en zesde in race 6, waardoor hij met 39 punten vijfde staat in het klassement.

Deel dit artikel op social media

De Britse leider Giles Scott (18) heeft een grote voorsprong, maar het verschil met de nummer twee Vasilij Zbogar uit Slovenië (30) en de nummer drie Zsombor Berecz uit Hongarije (34) is klein met nog vier races en een medal race te gaan.

470

Afrodite Zegers-Kyranakou en Anneloes van Veen kenden een stabiele dag in de 470-klasse met met twee achtste plaatsen.

Het Nederlandse duo staat na vier van de tien heats op de zevende plaats in het klassement, op zeven punten van het brons. De Britse vrouwen Hannah Mills en Saskia Clarke staan voorlopig derde.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Pieter-Jan aan!