Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Estafettezwemmers naar finale 4x200 vrij

Estafettezwemmers naar finale 4x200 vrij

Cheer!

RIO DE JANEIRO - De estafetteploeg op de 4x200 meter vrije slag heeft de geplaagde Nederlandse zwemploeg dinsdag weer een broodnodig succesje bezorgd. De mannen plaatsten zich voor de finale, die aan het einde van de dag op het programma staat.

Deel dit artikel op social media

Dion Dreesens, Kyle Stolk, Ben Schwietert en Maarten Brzoskowski klokten 7.09,16, net genoeg om als nummer acht van de series naar de eindstrijd te gaan.Oranje heeft daarin met Sebastiaan Verschuren een troef achter de hand. De Europees kampioen op de 200 vrij bleef in de series aan de kant, omdat hij individueel in actie kwam op de 100 vrij.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Dion, Kyle, Ben, Maarten en Sebastiaan aan!