Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Estafetteploeg uitgeschakeld ondanks nationaal record

Estafetteploeg uitgeschakeld ondanks nationaal record

Cheer!

RIO DE JANEIRO - De Nederlandse estafetteploeg op de 4x400 meter heeft zich ondanks een nationaal record niet kunnen plaatsen voor de olympische finale.

Deel dit artikel op social media

Madiea Ghafoor, Lisanne de Witte, Nicky van Leuveren en Laura de Witte liepen in de nacht van vrijdag op zaterdag in Rio de Janeiro 3.26,98 waarmee ze zesde werden in de eerste heat. De beste drie uit elke heat en de twee tijdsnelsten plaatsen zich voor de finale van een dag later.

De Amerikaanse ploeg won de serie met overmacht en is de grote favoriet voor olympisch goud.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Madiea, Laura, Lisanne en Nicky aan!