Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Dumoulin, Van der Breggen en Ellen van Langen bij Studio TeamNL

Dumoulin, Van der Breggen en Ellen van Langen bij Studio TeamNL

Rio 2016

Cheer!

In aflevering 7 van Studio TeamNL ontving Humberto vandaag zilveren medaillewinnaar Tom Dumoulin en de gouden en bronzen Anna van der Breggen! Ook voormalig atlete en olympisch kampioen Ellen van Langen zit aan tafel.

Deel dit artikel op social media

...

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!