Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Dafne Schippers gehuldigd in HHH (met video)

Dafne Schippers gehuldigd in HHH (met video)

Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Dafne Schippers is donderdagavond gehuldigd in een uitverkocht Holland Heineken House. De atlete won een dag eerder de zilveren medaille op de 200 meter sprint met een tijd van 21,88 seconden. Douwe Bob trad voorafgaand aan de huldiging op.

Deel dit artikel op social media

Nog niet eerder tijdens deze Olympische Spelen kwamen zoveel bezoekers naar het Holland Heineken House in Rio de Janeiro. Duizenden trotse oranje- en buitenlandse supporters reisden af naar het nationaal huis in de wijk Ipanema om de zilveren huldiging van de atlete bij te wonen en haar toe te juichen. 

In de Medal Celebration Hall bedankte een geemotioneerde Schippers iedereen die haar de afgelopen tijd heeft gesteund. Haar persoonlijke tegel voor de Legendary Lane ontving zij uit handen van haar vriend en DJ Nicky Romero. Vervolgens verscheen hij samen met Schippers achter de draaitafel om met de familie de avond extra feestelijk af te sluiten. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Dafne aan!