Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Brouwer, Meeuwsen en Guus Meeuwis bij Studio TeamNL

Brouwer, Meeuwsen en Guus Meeuwis bij Studio TeamNL

Rio 2016

Cheer!

Vandaag in Studio TeamNL: Robert Meeuwsen en Alexander Brouwer veroverden de eerste Nederlandse beachvolleybalmedaille ooit op de Olympische Spelen. Zanger Guus Meeuwis is al sinds Salt Lake City 2002 een bezoeker van de Olympische Spelen. 

Deel dit artikel op social media

...

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!