Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bonevacia naar halve finales 400 meter

Bonevacia naar halve finales 400 meter

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Het is Liemarvin Bonevacia vrijdagavond in Rio gelukt zich te plaatsen voor de halve finales op de 400 meter bij de Olympische Spelen. De Nederlandse atleet zette een tijd neer van 45,49 seconden en eindigde daarmee in zijn serie als derde. De nummers een tot en met drie kwalificeerden zich automatisch voor de halve finales op deze afstand.

Deel dit artikel op social media

Vorige maand won Bonevacia bij de Europese kampioenschappen in Amsterdam brons op de 400 meter, zijn eerste grote succes op dit nummer.

Van alle deelnemers kwam Curaçaoënaar Bonevacia tot de zestiende tijd. Kirani James van Grenada was met 44,93 seconden het snelst, gevolgd door Machel Cedenio uit Trinidad en Tobago (44,98).

De halve finales van de 400 meter in het Olympisch Stadion in Rio zijn zaterdag.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Liemarvin aan!