Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Boksers Lacruz en Mullenberg zondag in actie

Boksers Lacruz en Mullenberg zondag in actie

RoadToRio

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Op donderdag 4 augustus heeft in Rio de Janeiro de loting van het olympische bokstoernooi plaatsgevonden. Enrico Lacruz en Peter Mulenberg komen zondag 7 augustus in actie in de eerste ronde. Nouchka Fontijn bokst haar eerste duel op woensdag 17 augustus.

Deel dit artikel op social media

De loting voor de klasse tot 81 kg bij de Olympische Spelen in Rio heeft donderdag 4 augustus uitgewezen dat Peter Mullenberg zondagavond om 22.45 uur Nederlandse tijd moet aantreden de Iranier Ehean Pouzbahan, die zich geplaatst heeft op basis van zijn eerste plaats op de APB ranking van de AIBA.

Enrico Lacruz komt zondagmiddag om 16.00 uur Nederlandse tijd in de eerste ronde in het lichtgewicht in actie tegen Lai Che-En uit Tapei. Hij eindigde als derde bij het wereld OKT in Baku waar Lacruz hem in de halve finales versloeg.

Nouchka Fontijn is in Rio als tweede geplaatst en heeft een bye in de eerste ronde. Ze komt pas woensdag 17 augustus voor het eerst in actie, in de kwartfinales tegen de winnares van de partij tussen de Britse Marshall en de Zweedse Nash.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Hennie, Nouchka, Enrico, Peter en Abdul aan!