Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bokscoach Van Bemmel: dit geeft inspiratie

Bokscoach Van Bemmel: dit geeft inspiratie

Cheer!

RIO DE JANEIRO - De overwinning van Enrico Lacruz zondag in Rio de Janeiro leidde bij bondscoach Hennie van Bemmel van de Nederlandse boksbond niet tot een overdreven reactie. "Ik vind niet dat hij daarmee geschiedenis heeft geschreven'', liet hij na de positieve start (2-1 tegen de Taiwanees Lai Chu-En) monter weten.

Deel dit artikel op social media

RIO DE JANEIRO (ANP) - De overwinning van Enrico Lacruz zondag in Rio de Janeiro leidde bij bondscoach Hennie van Bemmel van de Nederlandse boksbond niet tot een overdreven reactie. ,,Ik vind niet dat hij daarmee geschiedenis heeft geschreven'', liet hij na de positieve start (2-1 tegen de Taiwanees Lai Chu-En) monter weten. ,,Goed, we zijn met Nederland voor de eerste keer in 24 jaar weer actief op de Olympische Spelen, met drie boksers nog wel. Maar we zijn hier niet om gewoon mee te doen, we willen natuurlijk wel meteen ook goede resultaten behalen. Daar heeft Enrico nu wel al een heel mooie bijdrage aan geleverd.''Van Bemmel, die bij Barcelona 1992 als assistent-bondscoach van de partij was, koestert het talent van Lacruz. ,,Hij is een 'jonge hond' waarvan we er nog een aantal thuis hebben zitten. We beschikken nu over een sterke lichting waarmee we de komende jaren nog meer kunnen en willen gaan doen. Die jonge gasten zien het succes van Enrico en beseffen dat het kan. Het geeft hen inspiratie, mooier kun je het niet hebben.'' - 46896776

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!