Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Benauwde zege Brouwer en Meeuwsen

Benauwde zege Brouwer en Meeuwsen

Cheer!

RIO DE JANEIRO - De beachvolleyballers Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen hebben in het olympisch toernooi hun tweede zege binnen, een benauwde. Het Nederlandse duo versloeg de Duitsers Markus Böckermann en Lars Flüggen met veel moeite.

Deel dit artikel op social media

Dat vergde drie sets: 21-19 17-21 16-14. De partij duurde meer dan een uur.De voormalige wereldkampioenen liggen door dit resultaat op de gewenste koers. Die moet op de Copacabana eindigden op het podium.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Alexander en Robert aan!