Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bekijk de eerste uitzending Studio TeamNL

Bekijk de eerste uitzending Studio TeamNL

Coaching Rio 2016

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Maurits Hendriks was de eerste gast in Studio TeamNL, het dagelijkse programma van Humberto Tan vanuit Rio de Janeiro. De chef de mission gaat onder meer uitvoerig in op zijn keuze voor Jeroen Dubbeldam als vlaggendrager van TeamNL, vrijdag tijdens de opening van de Spelen.

Deel dit artikel op social media

...

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!