Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Beachvolleybalster Braakman stopt

Beachvolleybalster Braakman stopt

Cheer!

NIEUWEGEIN - Beachvolleybalster Rimke Braakman stopt per direct met haar sport. De 25-jarige speelster gaat zich richten op een maatschappelijke loopbaan.

Deel dit artikel op social media

Braakman stelt dat ze haar plafond als beachvolleybalster heeft bereikt. "Ik heb geprobeerd om de stap naar de absolute top te maken, maar dat is niet gelukt. Daarom is het nu tijd voor iets anders. Ik kan terugkijken op een aantal hele mooie resultaten en ik ben er trots op een belangrijke bijdrage te hebben geleverd aan het Nederlands team'', stelt ze op de website van de bond.

Joy Stubbe neemt de plek van Braakman in op de Grand Slam van Long Beach eind deze maand, aan de zijde van Sinnema. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Rimke aan!