Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Beachvolleyballer Varenhorst later naar Rio

Beachvolleyballer Varenhorst later naar Rio

RoadToRio

Cheer!

AMSTERDAM (ANP) - Beachvolleyballer Christiaan Varenhorst heeft zijn vertrek naar Rio de Janeiro even moeten uitstellen.

Deel dit artikel op social media

Hij kampt met een keelontsteking en heeft besloten nog even in Nederland uit te zieken. Vorige week trok Varenhorst zich nog terug op het majortoernooi in Klagenfurt, omdat zijn medespeler Reinder Nummerdor last van een knie had. Hij is daarvan inmiddels hersteld.De mannenteams van Beachvolleybal Team Nederland vertrekken dinsdag met staf richting Rio. Varenhorst komt enkele dagen later, zo meldt de volleybalbond.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Christiaan aan!