Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bauke Mollema en Teun de Nooijer in Studio TeamNL

Bauke Mollema en Teun de Nooijer in Studio TeamNL

Rio 2016

Cheer!

Vandaag in Studio TeamNL: Bauke Mollema over de dramatische val van Annemiek van Vleuten. Hij vond dit olympisch parcours te zwaar. En oud-hockeyer Teun de Nooijer over de hockeymannen, waar hij super veel vertrouwen in heeft!

Deel dit artikel op social media

...

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!